Ammoniak modstandsdygtige solceller

TEKNordisk’s portefølje af solceller kan og skal kunne tilfredsstille de krav vores  erhvervskunder har til nærmiljøet og de krav der opstår qua af deres produktion. Derfor er vores solcelle-moduler blevet underlagt en test der dokumenterer deres kvalitative egenskaber.

Som det er almindeligt anerkendt i landbrugsproduktion udvikles der både støv og ammoniak. Især udledes ammoniak, som er et skadeligt stof, frigivet til luften i store mængder. Disse udledninger kan have negative virkninger på solcelle-moduler og øge aldring (nedbrydning) af modulerne. Nedbrydningen fører til en reduceret effektivitet og forringer dermed udbyttet af selve solcelle-anlægget.

DLG’s ”ammoniak modstandsdygtig” fokustest blev udført som laboratorietest i overensstemmelse med DLG’s (Den Tyske Agrikulturelle Sammenslutning) standart for solcellemoduler til anvendelse i landbrug og anden ager dyrkelse.

Laboratorietesten blev udført for, at få vished for om solpanelerne kan modstå langvarig udsættelse for ammoniak eller lignende alkaliske kemikalier, der ofte findes i de involverede faciliteter i landbrugsproduktionen.

Kontakt TEKNordisk på tlf.:
70 12 13 17
* Feltet er påkrævet
* Feltet er påkrævet

Tak for din henvendelse

Du vil blive kontaktet indenfor én hverdag.

DLG simulerer de unikke forhold, de fotovoltaiske moduler bliver udsat for på toppen af landbrugsbygninger.


Testen foregik inde i en særlig atmosfæriske kammer med de klimatiske betingelser der kræves af en sådant test.

Conergy PowerPlus modulerne opfyldte alle krav og opfyldte testkriterier af DLG.

"Disse tests viste, at modulerne fra TEKNordisk yder modstand mod luftbårne ammoniak partikler inde i staldene, og lider derfor ikke under yderligere aldring i forhold til moduler, der er installeret på et normalt erhvervsmæssig areal eller taget på familiens hjem".

Kvalitetsmoduler

Kun moduler af høj kvalitet er holdbare og kan modstå konsekvenserne af ekstreme forhold og vil være i stand til at generere et højt elektrisk udbytte i længere tid ad gangen.

Dette giver dig garanti for, at modulerne fra TEKNordisk levere det output vi lover, selv under vanskelige forhold og i lang tid - og dermed giver dig et attraktivt afkast.

Uanset hvad fremtiden bringer.

Læs specifikke detaljer her...