Tænk dig om, før du køber solceller!

Det er ikke kun solcellerne, der skal holde og producere i 25 år. Det skal den virksomhed, der leverer anlægget i høj grad også. Gør dig nogle overvejelser, inden du vælger din leverandør.

Der er rigtig mange udbydere på markedet nu, og der kommer flere. De fleste garanterer levedygtighed på produktionen fra solcelle-anlæggene på op imod 25 år - samt 10 års produktgaranti på celle-modulerne.

Men eksisterer virksomheden om 10-25 år?

Som markedet er nu, er der flere konkurser end nogensinde før. Hvis udbyderen af solcelle-anlægget ikke længere eksisterer og produktet i forvejen kommer fra Kina, er det ikke svært at se, hvem der kommer til at hænge på regningen til udskiftning af et eventuelt defekt anlæg.

Overvej kvaliteten af det produkt, du køber og få en fornemmelse af virksomheden, der sælger anlægget.

Conergy, som er vores samarbejdspartner og dermed leverandør af vores solcelle-moduler har siden de startede for 12 år siden været innovatører på området og er i dag repræsenteret på mere end 40 markeder på verdensplan.

TEKNordisk og Conergy garanterer uafhængigt af hinanden vores kunder 10 års produkt garanti, 92% af den fulde produktionseffektivitet efter 12 år og 80% efter 25 år.

Projektering

Vi dimensionerer og designer dit solcelleanlæg ved hjælp af et computer beregnings program. Det sikre at dit kommende solcelleanlæg vil være i overensstemmelse med husets arkitektur og tagkonstruktion. Solceller kan sagtens bidrage til husets æstetik.

Solcelle Installation

Vi varetager de udfordringer der vil opstå i monteringsprocessen, tilmelder solcelleanlægget og tilslutter det til det offentlige net.

Kvalitetssikring

En kvalitetssikring af Solceller og solcelleanlæg bliver fra fabrikken side udført, men TEKNordisk's udfører ligeledes en kvalitetskontrol af både montering, solceller og solcelleanlægget.