Få inspiration til at opdatere dine el-installationer

TEKNordisk kan hjælpe dig med at spare på strømmen samtidig
med at din el-installation bliver mere anvendelig og opfylder
de behov du har i din bolig.

Touch Lysdæmper

Lys skaber stemning & bidrager til humøret. En simpel udskiftning af en afbryder (kontakt) til en lysdæmper, giver dig ikke alene den rette belysning på det rette tidspunkt, men sparer dig samtidig for op imod 20-30% af dit strømforbrug.

Komfort

Slip for det virvar af forlængerledninger der har ophobet sig gennem årene som en naturlig konsekvens af elektronikkens behov for opladere. Eller de mange elektriske apparater i vores køkkener, fladskærme og Nitendo/Playstation i stuen eller bare en lampe og en oplader der må slås om pladsen i stikkontakten.

Spar på strømmen

10-15% af et gennemsnitlig el-forbrug for boliger er standby forbrug. Det kan undgås ved at få installeret
”Den Grønne Kontakt”. Går man skridtet videre og får lavet intelligent styring, kan en besparelse på energi-omkostningerne på op i mod 65% opnås.

DenGrønneKontakt

Sluk-alt-funktionen er bygget op, så den kan slukke for alt hvad du kunne tænke dig at den slukker. Det gir en naturlig besparelse på strømforbruget men i høj grad også en ro i sindet når du forlader dit hjem. Ingen glemte stryge- eller krøllejern, kaffemaskiner eller andet som kunne være potentielt brandfarligt.
Læs mere >

Vælg dit design

Kontakter og stikkontakter kan tilpasses farvetemaer i eks. køkkenet, kontoret, stuen, badeværelset eller børneværelset. De behøver ikke at være samme farve og form.


Trådløs kontakt

Trådløse kontakter fungerer i bund og grund som almindelige kontakter. Det særlige ved dem er, at de kan placeres alle steder, uden behov for kabel eller strømudtag.

De trådløse kontakter giver dig mulighed for at betjene dine lamper og elektroniske apperater lige, hvorfra det passer dig bedst.