Fjernbetjen din IHC-installation

Nu kan du bruge din iPhone til at dæmpe lyset i stuen eller sørge for - ’fra din arbejdsplads’ - at du har husket at slukke strygejernet derhjemme.


En ny iPhone-applikation gør det nemlig muligt at fjernbetjene dit hus med din iPhone eller iPod Touch.

App'en hedder LK IHCRemote® og er udviklet med udgangspunkt i filosofien bag LK IHC Control®: At øge komforten og sikkerheden i hjemmet - samtidig med at du kan spare på el-regningen ved at slukke for lamper og stikkontakter i de rum, hvor du ikke opholder dig.

App'en byder på mange muligheder for personlig tilpasning. Du kan oprette din egen favoritliste med de mest brugte funktioner i den ønskede rækkefølge og tilpasse app'ens udseende med hele 92 forskellige IHC-ikoner, som kendes fra IHC-trykkene.

NEM AT KOMME I GANG MED

LK IHCRemote® til iPhone og iPod Touch er nem at komme i gang med. Den virker med alle nyere IHC-installationer, der er forsynet med en controller med Viewer, og kræver blot at controlleren er tilsluttet et netværk i hjemmet.

Første gang skal du bare indtaste nogle få oplysninger, og så hentes alle relevante informationer fra installationen ned på din iPhone eller iPod Touch. Fra det øjeblik husker app'en alle data, så du fremover har hurtig adgang til alle funktioner i hjemmets intelligente installation.

LK IHCRemote® virker overalt, så længe din iPhone eller iPod Touch har adgang til internettet via WiFi eller det mobile 3G datanetværk. Dermed kan du f.eks. slukke en glemt lampe eller stikkontakten til strygejernet, selv om du er på arbejde, i udlandet, i sommerhuset eller på besøg hos venner.

Applikationen virker selvfølgelig også indenfor hjemmets fire vægge, hvor den bl.a. kan bruges til at skrue op eller ned for trådløse lysdæmpere.

LK IHC Remote® til iPhone og iPod Touch kan købes i Apple’s App Store for 199 kr. Schneider Electric anbefaler, at du kontakter din el-installatør, inden du downloader app'en, hvis du er i tvivl, om din IHC-installation kan fjernbetjenes.