Den Grønne Kontakt

’Sluk-alt-funktion’ er en af metoderne til at sikre sig mod unødigt energiforbrug. Den bidrager samtidig til en vished om, at når hjemmet forlades, er alt slukket.


Når man sætter en afbryder i serie med stikkontakter, betyder det, at afbryderen (når den aktiveres) tænder eller slukker for de stikkontakter, den er i serie med.

Eksempelvis vil en ’sluk-alt funktion’ (Den Grønne kontakt®, registreret varemærke af Lauritz Knudsen) placeret ved hoveddøren komme til sin ret, når man eksempelvis skal ud af døren - hvad enten man har travlt med tre unger under armen, en bærbar computer over skulderen, mapper under armen og telefonen i øret.

Så giver det sig selv, at der ikke bliver tænkt på, at fjernsynet, dvd’en, playstation, 3 mobil opladere og 2 opladere til bærbare computere, kaffemaskine og lyset ude på badeværelset står og sluger strøm i de næste 8 timer uden nogen anden funktion, end at elmåleren kører lidt hurtigere end ønsket.

Samtidig får du den ekstra tryghed i, at du - hvis du skulle have glemt at slukke din brødrister, dit strygejern, krøllejern, din kaffemaskine, kogeplade eller andet, der kunne være brandfarligt - kan regne med, at ’sluk-alt funktionen’ sørger for det.

Når installationen er forsynet med en ’sluk-alt funktion’ kan du - lige inden du smækker døren i - slukke for alle apparater med et tryk på din afbryder (kontakt/Grønne kontakt®). Det bliver stort set ikke nemmere og fungerer utrolig godt. Vores erfaring er den, at kunderne er super glade for den lille feature.