Intelligente bygningsinstallationer

En intelligent bygningsinstallation kan anvendes så ambitionsniveauet bliver mødt enten ved et hav af funktionsmuligheder og en mere kompleks konfigurering eller med en mere simpel programmering så kun de komfortmæssige gevinster bliver udnyttet.


Med TEKNORDISK som projektansvarlig får du en erfaren medspiller der kan bidrage med løsninger man som udefrakommende ikke selv vil kunne udtænke samt en tekniske rådgivning, projektering, programmering og installation.

HVAD ER EN INTELLIGENT INSTALLATION

En Intelligent bygningsinstallation (fremover omtalt som, IHC installation) er ikke bare en el-installation, der tænker selv, men en el-installation, der er styret af en computer og derved kontrollerer alle el-komponenter (stikkontakter, afbrydere, lys og varme).

Det betyder ikke, at man som bruger af installationen har overladt indflydelsen på sit forbrug til andre, tvært imod.

En IHC installation sørger for, at brugeren tager stilling til sine behov eller ruster brugeren til, at kunne vælge hvorvidt der skal reduceres en anelse på visse afgreninger af IHC installationen så der for eksempel opnås besparelser på el-regningen.

Når den nye IHC installation er sat i drift, bliver du som kunde grundigt sat ind i de funktioner, der er behov for, og kan nu uden daglige begrænsninger tage din installation i brug.

En intelligent installation har som nævnt et hav af funktioner der vil bidrage positivt til energiforbruget og den daglige komfort i hjemmet.

På menu-baren til venstre på siden finder du en række beskrivelser af de funktioner der er mulig, at erhverve sig med en IHC-installation.

Med energiforbrug som et af de varmeste temaer er intelligente bygningsinstallationer et fantastisk redskab. Lad den intelligente installation sørge for op i mod 50% besparelser på det samlede energiforbrug.


Bygninger udgør 40% af alt energiforbrug og med stigende energipriser, krav om energioptimering lurer store besparelser lige om hjørnet. Med den rette optimering af bygningens installationer kan besparelser på op mod 50% opnås, hvilket vi mener er et økonomisk incitament, der er værd at overveje.