Elektriker til den private elinstallation

Vi har en elektriker til enhver elinstallation. Om det er lejligheder, huse, sommerhuse osv. og om det er en intelligent- eller traditionel elinstallation, så er TEKNORDISK’s elektrikere klar til at hjælpe.

At etablere sig i nutidens bolig kan være en udfordrende opgave for såvel førstegangskøber som for den travle familie og det er uanset om det drejer sig om et nyt køkken, et nyt badeværelse eller en totalrenovering.

Vi ved af erfaring, at den indledende kommunikation er vigtig for dels, at oplyse om de muligheder der med en beskeden investering af mulige men samtidig for, at få bragt lys på de ønsker og behov du har  som ejer af din nye bolig.

Vi har altid vores kunder i fokus, vores vision er at blive kundernes førstevalg inden for energioptimering, tekniske og kreative løsninger hvor detaljen er højt prioriteret.

Derfor er et besøg af en elektriker fra TEKNORDISK et inspirerende besøg, hvor du som kunde bliver klogere på dine elinstallationer, hvilke potentialer de har og hvad de kan bruges til.

Vi arbejder også med arkitekter, ingeniører og andre byggesagkyndige så boligens installationer altid lever op til de højeste standarder.

Vi har stor erfaring med Liebhaverejendomme, hvor vores tekniske- og indretnings arkitekter rådgiver kunden om løsninger der oftest ikke er synlige eller kendte for almindelige mennesker.

Bliv kontaktet af en Autoriseret el-installatør
Fieldset1
Ny elinstallation i 1-4 vær. lejlighed

Er det en begynder lejlighed, et førstegangs køb, udvidelse af familien eller renovering af nuværende bolig, der fører
til nye omgivelser? Uanset hvad dit udgangspunkt er, så har vi pakkeløsningen til alle størrelser af renoveringsopgaver,
hvor der naturligvis kan bygges på. Læs mere...

1. værelses lejlighed

Fra 24.995,- inkluderet i prisen er materialer
og standardmontage. Læs mere

2. værelses lejlighed

Fra 31.995,- inkluderet i prisen er materialer
og standardmontage. Læs mere

3. værelses lejlighed

Fra 39.995,- inkluderet i prisen er materialer
og standardmontage. Læs mere

4. værelses lejlighed

Fra 45.995,- inkluderet i prisen er materialer
og standardmontage. Læs mere

Få installeret den
Grønne kontakt

Øg din sikkerhedsfornemmelse med Den grønne kontakt® ved, at vide med sikkerhed, at når du forlader hjemmet kan du med et tryk sørge for at alt andet end køleskabet er afbrudt fra strømmen. Øg komforten i hjemmet ved at kunne betjene udvalgt brugsgenstande på et eller flere steder helt efter dine behov. Læs mere...

Find dit
solcelleanlæg hér.

Producer din egen elektricitet fra dit helt eget solcelleanlæg og få dækket udgifterne til jordvarme, varmepumpe eller andre forbrug i husstanden. Vi monterer kvalitets solcelleanlæg hos private, til erhverv, på landbrugsejendomme på kommunale bygninger osv. Vores solceller er et kvalitets produkt som er omfattet af de strengest krav under både produktion og montering. Læs mere...

Få inspiration til din elinstallation

TEKNordisk kan hjælpe dig med at spare på strømmen samtidig med at din elinstallation bliver mere anvendelig og opfylder de behov du har i din bolig.
Opbygningen af en elinstallation skal helst hænge sammen med indretningen af møblementet så du får det ud af din elinstallation du reelt betaler for.
Læs mere...

Hvad er IHC og hvad kan det?

Der tales ofte om at IHC skaber øget komfort i boligen. Men hvad betyder det egentligt for dig som bruger af både en Vvs- og el installation og hvad kan IHC bidrage med?

IHC's Komfort opnås i vores optik, når du som bruger opnår flere betjeningsmuligheder. Det vil nemlig betyde, at du udnytter de muligheder der ligger i dine Vvs- og el installationer og det kan IHC (intelligent house concept) hjælpe med.

Først og fremmest er komfort ikke livsnødvendig og vi kan godt klare os med mindre eller uden. Men det er ikke det, der er spørgsmålet.

Spørgsmålet er, om ikke vi kan klare os uden langt det meste af det, der findes på markedet i dag?
Men gør vi det? Elektrikeren forklarer...

Køkken installation

Køkkenet har efterhånden i mange år været et højt prioriteret rum i boligen, som
skal opfyldte de mange krav, som familien har til både funktionalitet og æstetik.
Læs mere..

Badeværelse/Wellnessroom

Fremtidens badeværelse vil ikke se ud, som man kender det i dag. Det vil i langt
højere grad fungere som en oase for afslapning, sansning, hyggelig samtale og
rekreation. Læs mere..

Solcelleanlæg produceret i Frankfurt

Producer din egen elektricitet og spar både miljøet og din pengepung for unødig opvarmning. Følg din produktion på din smartphone eller på nettet og spar mellem 2-12.000,- kr. om året. Læs mere...

Bestil en Elektriker og find priser hér!

Fra vores base i København servicerer vores elektrikere, hele Sjælland. Vi har en elektriker i: Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Vedbæk, Lyngby, Ballerup, Køge, Bagsværd, Østerbro og Vesterbro. Herfra servicerer vores elektrikere resten af Sjælland. Priser på elektriker her...

Varmestyring

Få overblik over dit forbrug og kontrolér det intelligent. Der findes næppe et mere indlysende eksempel på fordelene ved en intelligent el-installation end varmestyring.
Læs mere...

HPFI Installation

Siden 1. juli 2008 har det været lovpligtigt i alle boliger at få installeret et HPFI-relæ til beskyttelse af boligens beboere. Læs mere...

Eltjek

El-syn eller el-tjek, som det også bliver kaldt, er en gennemgang af dine el-installationer for at påpege fejl, mangler eller decideret ulovlige installationer. Læs mere...