UPS Topologierne

I den kommercielle sektors 24-7-365 kritiske behov for elektricitet & driftsikkerhed er UPS systemet en uundværlig faktor. UPS enheden er løsningen på alle områder og anvendes i alle installationer, der ikke tolererer strømsvigt.

TEKNordisk både leverer og installerer en lang række af UPS anlæg, 1 faset/3 faset, modulopbyggede, standalone med eller uden skilletransformer, STS switch m.m.

Alle disse UPS løsninger er anerkendt for at være markedsførende på områder som driftssikkerhed, innovativ teknologi, energieffektivitet, pålidelighed og fleksibilitet. Anlæggene forbruger mindre energi, udleder mindre Co2, (floore spacing savings) dvs. god økonomi i plads-distribution, så virksomheder kan anvende gulvpladsen til forøgelse af omsætningen fremfor opstilling af udstyr.

Energieffektivitet ved UPS (Uninterruptible Power Supply), afhænger udelukkende af den valgte topologi.

Vi har hos TEKNordisk intet incitament i at garantere energibesparelser, vi ikke kan honorere. Vi præsterer besparelser som alle andre UPS-leverandører på marked og vice versa. Op i mod 96% energieffektivitet på (VFI) double conversion online UPS-anlæg. Tæt på 100% (dvs. 99%) energieffektivitet på (VFD) - Line interactive UPS-anlæg. Og ved Passive-standby (VI) UPS-anlæg kan energieffektivitet på mellem 96-98% opnås.

UPS-anlæg sikrer dagligdagens transaktioner, landets sikkerhed, tilskadekomne, medierne, Metro, industrien og flytrafikken m.m.

Uden at offentligheden lægger mærke til det, er det UPS-anlæg og backup systemer, der sikrer,at  en lang række af samfundets kritiske behov bliver opfyldt.