UPS anlæg på Hospitaler

For at opnå øget kvalitet og effektivitet i behandlingen og bedre information mellem behandler og patient indføres EPJ på Hospitaler der kræver en 24/7/365 elektricitets tilstedeværelse for, at fungere optimalt.

Ved at indføre elektronisk patientjournal (EPJ, udviklet af IBM) med booking, medicinering, notatskrivning og kliniske kvalitetsdatabaser bliver IT et naturligt og integreret dagligt redskab for de ansatte på sygehusene. Hvilket afstedkommer en stigende afhængighed af edb, (databaser og servere) i hospitalets daglige processer. Dette resulterer direkte i et øget behov for sikkerhed gennem et UPS anlæg.

En strømafbrydelse, selv på få millisekunder kan resulterer i servere der lukker ned og timevis af data genskabning og forvirring ligger forude, mens systemerne genstartet og gendannes. I værste fald kan sådan et strømsvigt medføre tab af patientjournaler eller vitalt udstyr under operation eller anden livstruende situation.

En Dieselgenerator eller nødstrømsgenerator kan sikre et hvis element af sikkerhed i tilfælde af strømsvigt.

Men uden et UPS anlæg til at beskytte det følsomme IT-og diagnoseudstyr vil de 15-20 sekunders strømsvigt (eller flere) før nødstrømsgeneratoren er klar til, at overtage forsyningen af det kritiske udstyr, forårsage afbrydelser til forskellige medicinske procedurer, herunder operationer, respiratorer etc. og dette er ikke en risiko nutidens sygehuse er villige til at tage.

Det er vigtigt at arbejde med en virksomhed, der forstår dette, har den rette erfaring, servicekontrakter og kompetenceniveau.

TEKNORDISK forstår, at tilvejebringelsen af ​​den afbrudte strøm ikke starter og slutter ved installationen af ​​et UPS anlæg eller nødstrømsgenerator. Vi tilbyder en omfattende service og vedligeholdelse leveret af et stærkt team af kompetente teknikere og specialister.

Derudover er alle de produkter TEKNORDISK tilbyder produceret efter allerhøjeste standard for, at tilbyde optimal kvalitet, energieffektivitet og efterfølgende økonomiske fordele.

Anvendelsesområder for UPS anlæg på hospitaler:

Hospitaler kræver pålidelige og uafbrudt strøm for, at sikre de mange kritiske applikationer. TEKNORDISK kan hjælpe med at fastlægge de relevante løsninger til, at udfører en driftsikker installation:

Områder med livstruende situationer:

  • Patient overvågningsudstyr
  • Respirator
  • Kuvøse

Områder med diagnosticeringsapparater

  • Hospitalets informationssystem
  • Røntgen, ultralyd & scanning
  • Laboratoriums drift og informationssystemer
  • Udstyr til analysering af klinisk lab.

Telekommunikation og dataudstyr

  • Serverrum
  • Netværk og telekommunikation
  • Sikkerhed (adgangs kontrol)
Kontakt TEKNordisk på tlf.:
70 12 13 17
* Feltet er påkrævet
* Feltet er påkrævet

Tak for din henvendelse

Du vil blive kontaktet indenfor én hverdag.