UPS anlæg i detailhandlen

Den moderne shopping oplevelse er meget afhængige af elektronisk udstyr det være sig i betalingssystemer samt kommunikationssystemer der varetager forbindelsen mellem varelager og forretning.

I begge disse scenarier haves evnen til, at fortsætte med at sælge uden problemer uanset kvaliteten af ​​den eksterne strømforsyning en alt afgørende betydning for opretholdelse af omdømme og kundetilfredshed.

At miste en kunde, fordi en mindre defekt forårsagede, at købsprocessen sluttede momentant ville være en dyr og unødvendig fejl.

TEKNORDISK forstår, at tilvejebringelsen af ​​den afbrudte strøm ikke starter og slutter ved installationen af ​​et UPS anlæg eller nødstrømsgenerator. Vi tilbyder en omfattende service og vedligeholdelse leveret af et stærkt team af kompetente teknikere og specialister.

For detailkæder der kræver UPS-systemer i afdelinger over hele landet er det fornuftigt at vælge et UPS- og Generatoranlæg fra en udbyder, som kan dække alle områder fra servicecentre placeret centralt og med kort reaktionstid.

Derudover er alle de produkter TEKNORDISK tilbyder produceret efter allerhøjeste standard og det intelligente design sikrer os i, at opnå det højst mulige udbytte af aktiv effekt, hvilket giver en optimal energieffektivitet og minimerer CAPEX (Capital Expenditure).

Entreprenører


TEKNORDISK har erfaringer med, at arbejde på alle mulige lokaliteter, fra nybyg med stramme tidsplaner til eksisterende virksomheder, hvor montage, test og drift af anlæggene skal ske uden for normal arbejdstid, det gør os til en ideel partner.

Desuden har vores projektledelse med erfaring i både UPS anlæg og diesel generatoranlæg kompetencen til at overtage den fulde opgave med design og drift af virksomhedens nødstrømsanlæg.

Anvendelses områder for UPS anlæg i detailhandlen

Detailforretninger, fysiske eller digitale kræver en sikker, pålidelig og uafbrudt strømforsyning for at beskytte et stort udvalg af applikationer. TEKNORDISK kan hjælpe med at fastlægge de relevante løsninger til sikring af:

Applikationer i forretningen

  • Betalingssystemer
  • Servere til administration
  • Sikkerhedssystemer
  • Nødlys

Online applikationer

 

  • Data centre
  • Lagerbygninger
  • IT netværk
  • Call centre
Kontakt TEKNordisk på tlf.:
70 12 13 17
* Feltet er påkrævet
* Feltet er påkrævet

Tak for din henvendelse

Du vil blive kontaktet indenfor én hverdag.