UPS anlæg til finansielle institutioner

UPS anlæg er uvurderlige i bestræbelserne på, at forhindre tab af data og penge. Ingen finansielle institutioner ville overveje deres handel uden et pålideligt redundant system af UPS anlæg.

Lige så vigtigt er behovet for, at engagere det rigtige team til at designe, installere og vedligeholde UPS anlæg, denne holistiske tilgang til UPS systemer er en af ​​TEKNORDISK stærkeste funktioner.

TEKNORDISK forstår, at tilvejebringelsen af ​​den afbrudte strøm ikke starter og slutter ved installationen af ​​et UPS anlæg eller nødstrømsgenerator. Vi tilbyder en omfattende service og vedligeholdelse leveret af et stærkt team af kompetente teknikere og specialister.

Derudover er alle de produkter TEKNORDISK tilbyder produceret efter allerhøjeste standard og det intelligente design sikrer os i, at opnå det højst mulige udbytte af aktiv effekt, hvilket giver en optimal energieffektivitet og minimerer CAPEX (Capital Expenditure).

Efterspørgslen stiger fra organisationer med omfattende redundante systemer placeret på flere destinationer såsom banker for, at videregive ansvaret for service og sikkerhed til en ekstern Nødstrømsekspert.

Som svar på kundernes efterspørgsel, har TEKNORDISK udviklet sine ressourcer, logistik og tekniske muligheder for, at yde en sådan service til vores kunder, så der altid opnås den bedste backup som muligt.

Entreprenører


TEKNORDISK erfaringer med arbejde i den finansielle sektor gør os til en ideel partner der forstår det utroligt høje niveau af pålidelighed, fleksibilitet og kompetencen til, at levere den optimale løsning.

Derudover sikrer vores projektledelse ved både UPS anlæg og nødstrømsgenerator anlæg ved, at styre hele opgaven som underentreprenør, at både deadlines og budgetter overholdes.

Anvendelses områder for UPS anlæg i den finansielle sektor

I finansielle institutioner, hvad enten det er investeringsbanker, forsikringsmæglere eller den lokale bank kræves en pålidelige og uafbrudt forsyning af strøm til, at forhindre unødvendige og potentielt katastrofale tab. TEKNORDISK kan hjælpe med at fastlægge de relevante løsninger for:

Data applikationer

  • Data centre
  • Aktiehandel
  • Informations og drift systemer

Sikkerhed

  • CCTV
  • Adgangskontrol
  • Sikkerhedssystemer

Tele og kommunikation

  • Afsikrede kommunikationssystemer
Kontakt TEKNordisk på tlf.:
70 12 13 17
* Feltet er påkrævet
* Feltet er påkrævet

Tak for din henvendelse

Du vil blive kontaktet indenfor én hverdag.