Nødstrømsanlæg sikring mod driftsstop

Uanset hvor eller hvornår er der altid nogen, der bruger en computer eller foretager et opkald. Med et Nødstrømsanlæg der omfatter UPS anlæg og en Nødstrømsgenerator sikrer man virksomheder mod kritiske strømudfald.

I et marked, hvor vi altid er On-line, er et pålideligt forsyningssystem en afgørende faktor. Alle forstyrrelser resulterer i kritiske tab af data, lavere produktivitet, mindre omsætning og utilfredse kunder.

TEKNordisk Nødstrømsanlæg ruster virksomheder til at imødekomme de krav om driftssikkerhed, der kræves i et professionelt miljø.

Vores Nødstrøms-service (24/7/365 Driftssupport) er designet og opbygget omkring vores kunders produkters livscyklus, hvilket giver TEKNordisk Nødstrøm fordelen i at kunne yde vores kunder den kritiske service og support, hvor- og hvornår behovet er tilstede.

UPS anlæg (UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY)

En pålidelig & energieffektiv, driftsikring.

TEKNordisk er i stand til at levere et komplet udvalg af både 1 faset & 3 faset UPS anlæg. Vi sikrer virksomheden en pålidelig og energieffektiv forsyning af elektricitet, og dermed opnår vi det behov for driftsikkerhed, virksomhedens værdifulde data kræver.

Vores UPS anlæg er robuste, højt ydende og leverer beskyttelse til en bred vifte af kritiske applikationer. Vi kan både levere Passive Standby, Line Intercative & Double Conversion UPS anlæg. Infrastrukturen opbygges efter behov - enten parallel eller redundant eller begge (N+1), og for applikationer med lav tolerance sikres driften med system + system (2N eller 2N+1). UPS anlæg kan også udføres i container i tilfælde af begrænset pladsforhold.

KONTAKT TEKNORDISK NØDSTRØM PÅ: 70 12 13 17

Kontakt TEKNordisk på tlf.:
70 12 13 17
* Feltet er påkrævet
* Feltet er påkrævet

Tak for din henvendelse

Du vil blive kontaktet indenfor én hverdag.