Nødstrømsanlæg fra Norwerk sikrer driften

18.08.2014

Nødstrømsanlæg er en sikkerhed mod driftsstop ved strømafbrydelse i virksomheder og organisationer.

Mange steder i samfundet bliver en uventet strømafbrydelse meget hurtigt kritisk, hvis ikke et nødstrømsanlæg sørger for back up.

Uden at danskerne er klar over det, sikrer anlæggene arbejdsro og en uforstyrret hverdag på mange arbejdspladser.

Nødstrømsanlæg sikrer hospitalerne mod livsfarlige strømudfald. Var der ingen backup, ville det i tilfælde af strømudfald være umuligt at komme i kontakt med hospitalsvæsen og brandvæsen.

Men på mange andre arbejdspladser koster et uventet strømudfald ”kun” tid, penge og i værste fald mistede ordrer, når computeren uventet går i sort, eller telefonforbindelsen glipper.    

Kort sagt: Med et nødstrømsanlæg kan arbejdspladsen fortsat levere de produkter og serviceydelser, som kunder og brugere forventer, når uheldet er ude.

Norwerk sikrer en oppetid på op i mod 100 procent – år efter år

Norwerk sikrer virksomheder og organisationer mod kritiske strømudfald ved hjælp af robuste og højtydende 1-fasede eller 3-fasede UPS-anlæg samt diesel Generatorer (nødstrømsanlæg) på arbejdspladser, hvor driftssikkerhed er særligt afgørende og et essentielt element i virksomhedens daglige drift.

Virksomheden har forpligtet sig til at arbejde ud fra en høj etisk målsætning. Norwerk leverer miljøvenlige løsninger, der sikrer kunderne værditilvækst med minimal miljøbelastning.

I dag anerkendes virksomheden på markedet for nødstrømsanlæg, der er konstrueret med udgangspunkt i innovativ teknologi, og som sikrer driften med et begrænset CO2-udslip og en meget høj energieffektivitet.

Lad Norwerk’s erfarne medarbejdere levere, installere og servicere nødstrømsanlægget – det betaler sig. Alle nødstrømsanlæg tilpasses og installeres i overensstemmelse med kundens behov. Et anlæg kan eventuelt anbringes i container for, at begrænse forbruget af kvadratmeter i serverrum og andre rum som med fordel kunne bruges til at tjene penge.

Kontakt os gerne for yderligere informationer omkring nødstrømsanlæg, UPS-anlæg, diesel generatorer, roterende UPS, brændselsceller m.m.