Driftssikkerhed i Nødstrømsanlæg

20.08.2014

Få kontrakt på driftssikkerhed
Nødstrømsanlæg kræver vedligeholdelse og kontroleftersyn. Med en løsning fra Norwerk Service står der kompetent og erfarent mandskab klar, hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov for support eller service.

Serviceniveau efter eget valg
Der tegnes servicekontrakt efter installation af anlægget, og serviceniveauet er valgfrit. Alt efter virksomhedens behov kan der tegnes servicekontrakt standard, medio eller premium.
Minimumsløsningen >servicekontrakt standard< omfatter aftale om, at et team af professionelle serviceteknikere efterser anlægget for fejl på årligt basis.

Med en premium-kontrakt sørger Norwerk for alle de arbejdsopgaver, der knytter sig til nødstrømsanlægget, herunder udskiftning af anlæggets elementer, før de slides op.
Samtidig overvåger dygtige medarbejdere anlægget døgnet rundt og står klar til at gribe ind, hvis der opstår problemer med UPS-anlægget, batteribanken eller den offentlige elforsyning.

Det betyder en næsten hundrede procents garanti mod driftsstop som følge af strømafbrydelse.
Hvis der opstår behov for reparationer af nødstrømsanlægget, løser dygtige fagfolk opgaven hurtigt og effektivt. Hvis garantien på anlægget er udløbet, faktureres reparationen – men der gives altid rabat til kunder, der har en premium-kontrakt.

Effektiv sikring mod driftsstop sparer virksomheden mange penge

Der er mange penge at spare ved at sikre arbejdsroen og forhindre uventet afbrydelse af driften.
Tag kontakt til Norwerk i dag, og få en snak om sikring mod driftsstop med et effektivt nødstrømsanlæg.