TEKNordisk Erhverv

Industrien & erhvervssektoren stiller idag høje krav til moderne installationer og el-anlæg. Det kræver høj kvalitet og præcision af projektering, infrastruktur og designmæssige løsninger

Effektive processer og drifsstabilitet er altafgørende parametre for virksomheder i konkurrencen om markedsandele. Det er ikke kun et spørgsmål, om driften kører upåklageligt, for samtidig er det blevet et værktøj at kunne optimere sin drift inden for markedsføring.

TEKNordisk arbejder målrettet på at højne vores ekspertise og holde vores vidensniveau på et plan, der kan sikre vores kunder den rette rådgivning. Vores kernekompetence er energioptimering og driftsstabilitet - to områder, der ikke nødvendigvis supplerer hinanden. Men med den rette tilgang til løsningerne som værktøj, lykkes det os gang på gang at implementere disse begreber i en højere enhed.

SAMARBEJDE

I TEKNordisk prioriteres samarbejde - dels med vores kunder - men også på tværs af fag og brancher højt. Vi har dygtige samarbejdspartnere og involverer gerne eksterne kræfter for at optimere processen i projekterne.

Det er en politik i TEKNordisk, at hvis ikke vi er de bedste på et givent område, så henter vi faglig ekspertise hos vores samarbejdspartnere, så kunden altid får præsenteret den mest optimale løsning.

Den politik er med til at gøre os til en foretrukken samarbejdspartner og samtidig med til at sikre virksomhedens udvikling.

Bliv kontaktet af en Autoriseret el-installatør
Fieldset1