Store virksomheder

VPM 600-3200-serien er specielt udviklet til erhvervsbyggeri med et luftskiftebehov på op til 35.000 m³ i timen.

VPM 600-3200-serien består af særdeles effektive varmegenvindingsaggregater med kølefunktion specielt udviklet til erhvervsbyggeri med et luftskiftebehov på op til 35.000 m³ i timen.

Et VPM-aggregat fjerner den varme fugtige luft fra bygningen og tilfører igen tempereret luft. Energien i udsugningsluften genvindes og overføres til indblæsningsluften via en unik kombination af aktiv (varmepumpe) og passiv (heatpipe) varmegenvinding. VPM-seriens høje effektivitet skyldes netop denne enestående konstruktion, der kombinerer det bedste fra to teknologier. Dermed forbedres effektiviteten så markant, at virkningsgraden kommer tæt på 100 %. Det betyder, at behovet for tilførsel af varme i de kolde vintermåneder reduceres til et minimum, og der opnås markante besparelser på bygningens energiforbrug og en reducering af CO2-udledningen. Om sommeren vendes processen, så indblæsningsluften afkøles.

Det er muligt at tilvælge en varmeveksler i kølekredsen. Den gør det muligt at udnytte den overskudsenergi eller spildenergi, der skabes ved køleprocessen, til for eksempel opvarmning af brugsvand.

Aggregatet modulopbygges efter individuelle ønsker og behov, hvilket gør den til en yderst montagevenlig plug’n’play-løsning. Styring og overvågning af aggregatet sker via vores CTS 6000-styring.

Passiv varmegenvinding

Anlægget udnytter energien fra den udsugede luft og omsætter den til varme uden tilførsel af ekstra energi.

Produktion af varmt brugsvand

Anlægget udnytter energien i enten luften eller jorden til at producere varmt brugsvand.

Komfort varme

Anlægget opvarmer den friske indblæsningsluft afhængigt af udeluften.

Aktiv varmegenvinding

Anlægget udnytter energien fra den udsugede luft og omsætter den til varme ved hjælp af en varmepumpe.

Ventilation

Anlægget suger den varme og fugtige luft ud af boligen og tilfører frisk, tempereret og filtreret luft.

Komfort køl

Anlægget køler den friske indblæsningsluft til cirka 8 °C under udeluftens temperatur.

Kontakt TEKNordisk på tlf.:
70 12 13 17
* Feltet er påkrævet
* Feltet er påkrævet

Tak for din henvendelse

Du vil blive kontaktet indenfor én hverdag.

Alternative ventilationsløsninger
Små virksomheder

Comfort 1200 er et passivt varmegenvindingsaggregat udviklet til erhvervsbyggeri med et luftskiftebehov på op til 1.200 m³ i timen. Læs mere. Læs mere..

Mindre virksomheder

VPM 120-560-serien består af særdeles effektive varmegenvindingsaggregater med kølefunktion specielt udviklet til erhvervsbyggeri med et luftskiftebehov på op til 5.600 m³ i timen. Læs mere..

Mellem virksomhed

VPL 31-125-serien består af gennemprøvede varmegenvindingsaggregater med kølefunktion specielt udviklet til erhvervsbyggeri med et luftskiftebehov på op til 12.000 m³ i timen. Læs mere..