Energioptimering EL

TEKNordisk er specialister i energioptimering af el installationer. Vi analyserer virksomheders energiforbrug, opsætter mål for energibesparelser og udfører energioptimering af det tekniske el anlæg. Der er flere områder, der med fordel kan sættes ind på. Klik på det blå felt til højre og kom godt i gang.


TEKNordisk, kilden til et lavere energiforbrug

Energioptimering EL = øget energitilgængelighed

Energioptimering EL, øger energitilgængeligheden

Når der udføres energioptimering af el installationen i bygningen øger man samtidig energitilgængeligheden. Det resulterer i en omkostningsfri udvidelses faktor.

Der er store potentielle besparelser der ligger og lurer i en el installation. Ved at energioptimere el installationen opdager man de områder, hvor der med fordel kan sættes ind og derved opnå store besparelser på el regningen.

En el Installation er dimensioneret til at kunne lede en hvis mængde energi - dvs. der er en øvre grænse for den elektriske energitilførsels størrelse.

I takt med at virksomheden vækster, stiger behovet for energitilførsel som en naturlig konsekvens af udviklingen.Det medfører under de kendte forhold et øget behov for udvidelse af de elektriske installationer. Det er i sig selv en betragtelig investering og samtidig en investering, der ikke er til at komme uden om, med mindre virksomheden energioptimerer de elektriske installationer.

Ved at energioptimere el installationen flyttes energipotentialet i installationen fra uhensigtsmæssigt energispild til de nye behov, og installationen kan nu imødekomme det stigende forbrug, der ligger i væksten, som kun en udvidelse ellers ville kunne skabe.

Det økonomiske incitament er i dette tilfælde en installation, der ikke bruger unødige ressourcer og et el-budget på samme niveau, som det hele tiden har været på trods af udvidelses faktoren.Med andre ord opnår virksomheden med energioptimering af el installationen både en energieffektiv el installation samt muligheden for at udvide virksomheden uden at investerer i selve udvidelsen.

Kontakt TEKNordisk på tlf.:
70 12 13 17
* Feltet er påkrævet
* Feltet er påkrævet

Tak for din henvendelse

Du vil blive kontaktet indenfor én hverdag.