Termografering

TEKNordisk udfører termografering på tavleinstallationer og strategiske samlingspunkter.


Termografering er den enkleste måde at opdage potentielle fejl i installationen, fejl der resulterer i høje temperaturudviklinger, der  (i worst case) kan resultere i nedsmeltning og brandfare i el-tavlen.

Helt uden at forstyrre den daglige drift kan et billede, der afsløre varmekilder hurtigt og effektivt påpege løse forbindelser, skæve belastninger, defekte komponenter og overbelastninger. Typisk udføres termograferingen årligt som en naturlig del af et serviceeftersyn/driftssikring.

Termografering kan anvendes som forebyggende vedligeholdelse ved at opdage problemerne, inden de resulterer i driftstop. Flere forsikringsselskaber kræver i dag, at virksomheder får termograferet deres tekniske installationer mindst en gang om året.

Termograferingen anvendes af TEKNordisk både i vores servicekontrakter, i specifikke kvalitetssikringer af tavleinstallationer samt som fejlfindingsmulighed i både mindre såvel som større virksomheder.

Dokumentation er en del af termograferingen. Netop som beskrevet under drift og vedligehold er det vigtigt for os at være gennemsigtige i vores kommunikation til kunden, og et termografi er en vigtig del af den udførte dokumentation.

TEKNordisk udfører også termografering som en del af et energi-tjek hos mindre og større virksomheder. Kontakt kundeservice for nærmere information på tlf: 70 12 13 17

Varmeudvikling i tavleinstallationer

Helt uden at forstyrre den daglige drift, kan et billede der afslører varmekilder, hurtigt og effektivt påpege løse forbindelser, skæve belastninger, defekte komponenter og overbelastninger. Typisk udføres termograferingen årligt som en naturlig del af et serviceeftersyn.